ГоловнаПолітика

"Народний фронт" збере раду партії, щоб придумати, як підвищити рейтинг

Партія збирається популяризувати рішення Яценюка

"Народний фронт" збере раду партії, щоб придумати, як підвищити рейтинг
Фото: 24tv.ua

Партія "Народний фронт" під час зимових канікул в парламенті збере раду партії, щоб обговорити, як підвищити свій рейтинг. Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" розповів голова фракції НФ Максим Бурбак на питання, як партія з майже нульовим рейтингом збирається відновлюватися.

За його словами, в планах партії - популяризація кроків, зроблених урядом на чолі з лідером НФ Арсенієм Яценюком. Як це робити, вирішуватиметься на раді партії.

"Так сталося, що, здебільшого, майже всі голови обласних організацій є депутатами Верховної Ради. Тому після завершення пленарного тижня ми можемо сісти і спокійно обговорити; деякі запитання вже обговорювали", - розповів Бурбак.

Нагадаємо, "Народний фронт" переміг на парламентських виборах 2014 року з результатом 22% голосів виборців, але за останній рік його рейтинг сильно впав. Згідно з останнім опитуванням соціологічної групи "Рейтинг", проведеним у першій декаді грудня, за "Народний фронт" проголосував би тільки 1% виборців. Це менше, ніж у всіх основних партій і навіть ніж у таких політичних сил, як КПУ, "Сильна Україна", "Партія простих людей", "Правий сектор", "Громадянська позиція".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram