ГоловнаПолітика

Блок Петра Порошенка перейменують у «Солідарність» на початку року

Це питання обговорюють у партії давно

Блок Петра Порошенка перейменують у «Солідарність» на початку року
Фото: Макс Требухов

На найближчому з'їзді Блоку Петра Порошенка «Солідарність», який заплановано на кінець січня - на початок лютого, партію перейменують у «Солідарність». Про це в інтерв'ю LB.ua заявив народний депутат від БПП Сергій Березенко.

«Ми прийняли рішення, що на найближчому з'їзді з назви партії буде викреслено її початок - «БПП». І залишиться «Солідарність», - зазначив він.

Березенко також сказав, що така ініціатива вже давно обговорюється в партії. На запитання, чому саме зараз відбувається перейменування БПП «Солідарність», він зазначив:

«Тому що не можна лукавити. Коли ми йшли на вибори, то використовували рейтинг Президента як рейтингової особи в державі. Така технологія абсолютно зрозуміла.

Зараз ми представлені і в парламенті, і на місцевому рівні. Представники БПП очолюють 14 обласних рад, маємо велику кількість мерів обласних центрів... Нам треба продовжувати будувати партію. Поки що ми неідеологічна, сильна політична сила з потужними гравцями. Хоча, сподіваюся, протягом 2016 року впораємося із цим завданням. І я хотів би активно працювати над розвитком партії. Якщо впораюся із цим, буду вважати, що недарма займаюся політикою».

Повністю інтерв'ю читайте за посиланням.

Нагадаємо, партія "Блок Петра Порошенка" раніше мала назву "Солідарність", але перед виборами до Верховної Ради змінила назву. На технічному з'їзді партії було вирішено, що після виборів партія поверне собі назву "Солідарність".

Перед місцевими виборами 2015 року партія УДАР приєдналася до БПП "Солідарність". Лідером партії став Віталій Кличко. Він наполягав на тому, щоб у назві партії була прив'язка до його партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram