ГоловнаПолітика

Зареєстровано змінників Огневич і Мартиненка

Вадим Підберезняк і Тетяна Юзькова стануть депутатами Верховної Ради.

Зареєстровано змінників Огневич і Мартиненка
Вадим Подберезняк
Фото: niklife.com.ua

Центрвиборчком зареєстрував Вадима Підберезняка та Тетяну Юзькову депутатами Верховної Ради. Вони пройшли в парламент замість Миколи Мартиненка і Злати Огневич, які позбулися мандатів у вівторок.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Підберезняк народився 22 березня 1972 року, освіта вища, тимчасово безробітний, проживає в місті Миколаєві, член "Народного фронту", включений до виборчого списку партії під №76. У Миколаївській обласній раді минулого скликання він очолював фракцію "Батьківщини", зараз є головою Миколаївської обласної організації НФ. Підберезняк - позаштатний радник губернатора Миколаївської області Вадима Мерікова.

Юзькова включена в список Радикальної партії під №26. Вона народилася 1 вересня 1963 р., є донькою першого голови Конституційного Суду Леоніда Юзькова, освіта вища, безпартійна, проживає в Києві, з 1994 року - адвокат об'єднання "Шевченківська колегія адвокатів Києва".

Нагадаємо, Мартиненко подав заяву про відмову від мандата після звинувачень у корупції, а Огневич пояснила, що не знайшла себе в Раді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram