ГоловнаПолітика

Коломойський розповів про співпрацю з Ахметовим

Олігарх дав чергове скандальне інтерв'ю

Коломойський розповів про співпрацю з Ахметовим
Фото: Макс Левин

Ігор Коломойський повідомив, що заради боротьби з президентом Петром Порошенком пішов на співпрацю з Рінатом Ахметовим.

В інтерв'ю виданню Politico.eu Коломойський назвав Порошенка "другим Януковичем". На його думку, президент прагне узурпувати владу.

"Ахметову і мені треба піклуватися один про одного, бо якщо він піде, вони прийдуть за мною. І якщо я піду, вони прийдуть за ним", - пояснив Коломойський мотиви співпраці з Ахметовим.

Говорячи про участь в українській політиці, олігарх повідомив, що зустрічався в серпні з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко. За словами Коломойського, Тимошенко просила підтримки, але він їй відмовив через небажання лідера "Батьківщини" виходити з коаліції.

"Я не міг підтримати її, тому що вона повія. Ви не можете бути трохи вагітною. Ви не можете прикидатися, що ви перебуваєте в опозиції і в уряді одночасно. Це аморально", - сказав Коломойський.

Також олігарх пообіцяв розбити обличчя Михайлу Саакашвілі, коли той піде з посади голови Одеської області.

"Якщо він трапиться мені, я кажу вам, я наб'ю йому морду. Як тільки він піде зі свого поста, я битиму його зверху вниз, як собаку", - сказав Коломойський.

Дісталося і голові НБУ Валерії Гонтаревій за вимоги докапіталізації "ПриватБанку".

"Ця розумна є*нута Гонтарева приходить у надзвичайно успішний банк, якому майже 25 років, і каже, що все, що було зроблено в банку за останні 20 років, жахливо. Проблема полягає в тому, що одного дня вона розповідає про 128 млрд гривень, а наступного вона каже: "Ні, це 15 млрд". І сьогодні в неї язик застряг у її дупі, тому що вона не знає, що говорити далі", - зазначив Коломойський.

Нагадаємо, напередодні Коломойський дав не менш цікаве інтерв'ю LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram