ГоловнаПолітика

Луценко: нинішній Кабмін залишиться мінімум до весни

Влада збирається розробити помісячну програму реформ для уряду.

Луценко: нинішній Кабмін залишиться мінімум до весни
Фото: Макс Требухов

Голова найбільшої фракції в парламенті Юрій Луценко заявив, що нинішній уряд залишиться як мінімум до весни, незважаючи на велику кількість претензій до нього.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер" увечері в неділю.

"Змінювати ситуацію на краще будемо з програмних документів, з міністрів, отримання фінансової допомоги, написання помісячної-поквартальної програми реформ. Тільки після цього ми можемо поговорити про долю уряду в цілому. Я прогнозую, що це може відбутися в березні-квітні наступного року", - сказав Луценко.

"До кінця року ми сформуємо економічну політику на наступний рік - це податкова політика і бюджет. Постараємося також заповнити вакансії міністрів. У січні виробимо програму реформ і виставимо її перед урядом. У березні місяці ми ухвалимо остаточне рішення, хто буде виконувати цю програму реформ", - розповів лідер фракції БПП у парламенті.

Нагадаємо, що на минулих вихідних БПП вирішив підтримати Яценюка на посаді прем'єр-міністра. Увечері у вівторок президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і спікер Володимир Гройсман випустили спільну заяву, в якій визначили першорядні завдання на найближчі тижні і заявили, що питання про зміну прем'єр-міністра немає в порядку денному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram