ГоловнаПолітика

Саакашвілі опублікував у соцмережі фото своєї візи в США

Голова Одеської ОДА порівняв позицію Путіна з позицією українського прем'єр-міністра

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі спростував слова президента РФ Володимира Путіна про те, що у нього немає візи в США, опублікувавши фото однієї зі сторінок свого закордонного паспорта на персональній сторінці в Фейсбуці.

"Ось і мій "привіт" Володимиру Путіну, який сьогодні розповідав, вже втретє цього року, що американці не дають мені робочу візу (Робоча віза типу О1: особи з видатними здібностями чи досягненнями). Шкода, що позиція Путіна майже аналогічна тій позиції, яку висловили прем'єр-міністр і його міністр стосовно мене. Сподіваюся, це випадковий збіг", - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, 17 грудня Путін поклав відповідальність за погані відносини РФ з Грузією на Саакашвілі.

Як повідомлялося, 6 грудня голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі взяв участь у антикорупційному форумі, в ході якого він показав на схемі, як працює корупція в Україні.

На думку Саакашвілі, учасниками корупційних схем в Об'єднаній гірничо-хімічній компанії є політик і підприємець Давид Жванія, народний депутат від "Народного фронту" Микола Мартиненко, голова "Енергоатому" Юрій Недашковський, гендиректор Східного гірничо-збагачувального комбінату Олександр Сорокін, а також прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

16 грудня на сайті уряду з'явилася заява членів Кабінету Міністрів, в якому відкидаються звинувачення в корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram