ГоловнаПолітика

Дніпропетровська ОДА запустила мобільний додаток для Android

Місцева влада запускає новий спосіб спілкування з населенням.

Дніпропетровська ОДА запустила мобільний додаток для Android

Волонтери "IT-Рух Днiпро" розробили для Дніпропетровської ОДА мобільний додаток E-contact, за допомогою якого можна подати скаргу на те, що не працює ліфт, на поганий стан дороги, отримати інформацію про пільги для учасників АТО і т.ін.

"ХХІ століття - час IT-технологій. Це швидко і зручно. Разом з IT-волонтерами з "IT-Рух Днiпро" ми розробили черговий мобільний додаток E-contact. Він фіксує все, що ви хочете змінити. І скеровує службам, які за це відповідають", - розповів про програму голова ОДА Валентин Резніченко.

Поки що він є тільки на Google Play, але готується також версія під iOS.

"Алгоритм дій простий. Спочатку безкоштовно завантажуєте додаток у мобільний телефон. Реєструєтеся. Фотографуєте проблему, додаєте невеличкий коментар і відправляєте. Усі заявки зберігаються в обліковому записі. Перевірити їх виконання можна он-лайн. На інтерактивній карті програми відображаються всі звернення", - зазначає прес-служба ОДА.

Звернутися до обласної влади можна в кілька способів. Зателефонувати на гарячу лінію контакт-центру за номером 0-800-505-600. Щотижня на неї надходить близько 900 дзвінків. Заяву також можна подати на сайті http://e-contact.dp.gov.ua/.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram