ГоловнаПолітика

Саакашвілі розповів свою версію конфлікту з Аваковим

Голова Одеської ОДА звинуватив міністра в розкраданні держпідприємств.

Саакашвілі розповів свою версію конфлікту з Аваковим
Фото: Конгрес культури

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розповів свою версію конфлікту з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

На спеціально скликаній прес-конференції він розповів, що на Нацраді реформ він повторив свій меседж про те, що в Україні відбувається масовий грабіж українських підприємств.

"Після моєї доповіді, якщо торкатися фактологічного боку, після двох доповідачів після мене взяв слово міністр внутрішніх справ. Він почав з того, що я був сьогодні незвично дипломатичний, і потім прямо перейшов на образи", - заявив Саакашвілі

"Моя відповідь була цілком конкретною: я сказав, що дійсно йде злодійство, я вважаю, що міністр також замішаний в крадіжці", - додав губернатор. Аваков перейшов на нецензурну лайку і спробував кинути склянкою, стверджує Саакашвілі.

"Після цього прем'єр-міністр Арсеній Яценюк обізвав мене гастролером, закликав мене забратися з країни. Я не буду цитувати інші його лайливі вислови. Я бачив у житті багато президентів, багато прем'єр-міністрів. У неофіційній обстановці - всяке бачив. Але на офіційній зустрічі такого рівня, у присутності голови держави, всього уряду, парламентських лідерів ... Такої поведінки я ніколи в житті не бачив", - сказав голова Одеської ОДА.

Саакашвілі заявив, що не збирається їхати з України. За його словами, він наступив на мозоль і став на заваді для "договірняків" у владі.

Нагадаємо, що Саакашвілі вважається одним з претендентів на посаду прем'єра, якщо Яценюк все-таки буде звільнений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram