ГоловнаПолітика

Аваков заявив, що ніякий мітинг не допоможе колишнім міліціонерам, які не пройшли атестацію

Сьогодні проходить мітинг біля будівлі МВС

Аваков заявив, що ніякий мітинг не допоможе колишнім міліціонерам, які не пройшли атестацію

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи мітинг колишніх міліціонерів МВС України, заявив, що мітинг організували нечисті на руку співробітники, по кому "вдарила" переатестація.

"Ніякий мітинг міліціонерів, які не пройшли тести та атестацію, не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде некомпетентних і брудних "ментів", - прокоментував на своїй сторінці в Facebook Аваков мітинг, в якому, за даними телеканалу "112 Україна", беруть участь близько тисячі колишніх міліціонерів, які не пройшли переатестацію.

Фото: twitter.com/ZhekaButov

Нагадаємо, раніше Арсен Аваков повідомив, що в 2015 році з органів Міністерства внутрішніх справ було звільнено 47 тис. працівників.

7 грудня набув чинності закон "Про Національну поліцію". З цього часу міліція в Україні припинила своє існування. Діючі співробітники міліції були призначені "тимчасово виконувачами обов'язки" на посаді у відповідних органах Національної поліції. Всі вони повинні пройти переатестацію.

У Києві й області атестацію не пройшли понад 3 тисячі міліціонерів.

Сьогодні, 13 грудня, біля будівлі Міністерства внутрішніх справ, що по вулиці Богомольця, 10, відбувається мітинг Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram