ГоловнаПолітика

"Народний фронт" обговорив з Порошенком ситуацію в коаліції

Парламентська більшість може ввести загальні засідання чотирьох фракцій

Представники фракції "Народного фронту" сьогодні вночі обговорили з президентом Петром Порошенком питання співпраці всіх фракцій коаліції, розповів голова фракції Максим Бурбак журналістам під стінами Адміністрації президента.

"Ми обговорили нагальні проблеми і питання співпраці наших фракцій коаліції. Питання, які нам треба ухвалювати наступного пленарного тижня, - це і податкова реформа, і бюджет наступного року, і реформа судочинства. Ми вийшли на конструктив. Було погоджено, що нам треба поліпшити координацію і співпрацю всіх чотирьох фракцій коаліції", - цитує Бурбака прес-служба НФ.

Він зазначив, що також обговорювалася можливість введення спільних засідань фракцій для вироблення рішень щодо спірних законопроектів для їхнього подальшого позитивного голосування у сесійній залі. "Щоб у зал коаліція виходила з більшістю голосів і щоб підтримувати всі реформи, які впроваджують і уряд, і президент", - підкреслив він.

"Всі ми розуміємо, що відповідальність за країну лежить на нас. Будь-які питання мають бути вирішені у площині діалогу. Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і не має права на це. І тому такі зустрічі введуть на постійній основі", - резюмував Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram