ГоловнаПолітика

Кошулинський влаштував бійку на засіданні Львівської облради

Першу колотнечу в новообраній облраді викликало невдоволення учасників АТО висловлюваннями "свободівців"

Кошулинський влаштував бійку на засіданні Львівської облради
Руслан Кошулинский
Фото: http://rama.com.ua

Під час пленарного засідання Львівської обласної ради депутат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський побився з помічником голови облради Олександра Ганущина Валентином Харловим. Це сталося під час розгляду питання про створення комісії для вирішення проблеми з перевізниками, повідомляє сайт zaxid.net.

Причиною колотнечі стало невдоволення представників учасників АТО і перевізників, які забігли до зали, висловлюваннями депутатів від "Свободи". Ті нібито заявили, що мітинг, який проходив сьогодні біля будівлі ради, організували не бійці АТО.

Інцидент трапився під час виступу голови комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень і зв'язку Михайла Сидоровича. Після того, як Харлов показав активістам, де саме сидять "свободівці", почалася бійка. Під час неї Руслан Кошулинський накинувся на помічника голови облради.

Після цього Ганущин оголосив перерву в засіданні. Згодом депутати вирішили продовжити розгляд питання про перевізників, а після цього повернутися до проблем воїнів АТО.

Як повідомляли, у вівторок біля Львівської облдержадміністрації відбулася акція, яку організували громадські організації, що вимагали переобрання керівника координаційного центру допомоги учасникам АТО, забезпечення нормальної роботи центру та створення моніторингових комітетів із питань АТО при ЛОДА та управління Держгеокадастру у Львівській області.

Центр допомоги учасникам АТО при Львівській ОДА оприлюднив заяву, в якій відмежувався від акції під стінами ЛОДА, назвавши її провокацією. Більше того, члени Центру заявили, що організатори пікету погрожували підірвати їх гранатою і звернулися в міліцію по захист.

Нагадаємо, у другому турі виборів мера Львова Руслан Кошулинський поступився Андрію Садовому, за якого проголосували 140 942 жителя міста (61,1% від тих, хто взяв участь у голосуванні). "Свободівця" Кошулинського підтримав 85 021 виборець (36,8%).

https://youtu.be/0Qd3nj64JPE
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram