ГоловнаПолітика

КМДА оголосила конкурс на посаду головного архітектора Києва

До складу конкурсної комісії увійшли 20 осіб

КМДА оголосила конкурс на посаду головного архітектора Києва
Фото: ru.golos.ua

Київська міська державна адміністрація (КМДА) створила комісію з проведення конкурсу із заміщення вакантної посади головного архітектора Києва.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу КМДА.

До складу комісії увійшли 20 осіб, серед яких представники КМДА, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Національної спілки архітекторів, Національної академії наук України, а також міжнародні експерти та представники громадськості.

"Провести конкурс із заміщення вакантної посади директора департаменту містобудування та архітектури КМДА - головного архітектора Києва, умови якого затверджено розпорядженням КМДА №1112 від 12 листопада 2015 року, повинні до 29 січня 2016 року", - нагадують в КМДА.

Нагадаємо, наприкінці вересня мер Києва Віталій Кличко звільнив головного архітектора столиці Сергія Целовальника і двох його заступників.

Целовальника призначили на посаду начальника головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА - головного архітектора Києва - у серпні 2010 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram