ГоловнаПолітика

Депутат назвав голослівними нападки Саакашвілі на Яценюка

Сторожук не побачив реформ в Одеській області

Депутат назвав голослівними нападки Саакашвілі на Яценюка
Фото: nfront.org.ua

Публічні напади Михайла Саакашвілі на уряд без вказівки конкретних фактів порушень змушують сумніватися в його словах. Про це заявив нардеп з "Народного фронту" Дмитро Сторожук в ефірі Першого національного.

На його думку, такими діями глава Одеської ОДА намагається приховати свою нездатність провести реформи. "Я їздив до Одеси, щоб допомогти Саакашвілі у проведенні реформи органів юстиції. Але я не побачив жодного результату його роботи", - сказав народний депутат.

"Коли він озвучує такі голослівні заяви, у мене виникає запитання до пана Саакашвілі: де кримінальні провадження? Його найближчий соратник пан Сакварелідзе, якого я дуже поважаю, є прокурором Одеської області і має необхідну повноту повноважень. Де кримінальні провадження? Голова обласного управління поліції Одеської області - також брат-сват пана Саакашвілі. Де кримінальні провадження?" - поцікавився депутат.

"Де справи, якщо у нього є весь цей фактаж, а справи у нас порушуються у звичайному райвідділі. Цього всього немає, а це означає, що є підстави сумніватися у його словах", - зазначив Сторожук.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про мотиви поведінки Саакшвілі, депутат зазначив: "Він нічого не зміг зробити в Одеській області, і зараз ми не висуваємо до нього претензій, ми просто хочемо послухати звіт кожного губернатора, що було зроблено за цей рік. Тому він намагається такими публічними закидами виправдати свою нездатність до реформ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram