ГоловнаПолітика

Саакашвілі стверджує, що БПП збирається оголосити йому недовіру

У партії цю заяву спростовують.

Саакашвілі стверджує, що БПП збирається оголосити йому недовіру
Фото: Конгрес культури

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що представники президентської партії хочуть зняти його з посади.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" в понеділок увечері, повідомляє "Українська правда".

"У ці дні представники президентської партії з Києва лобіюють активно в обласній раді Одеси разом з представниками "Опоблоку" та інших політичних груп оголошення мені вотуму недовіри. Ці люди відчувають загрозу (з боку Саакашвілі - ред.)", - сказав Саакашвілі.

Водночас глава одеського осередку БПП Олексій Гончаренко заявив, що жодних планів щодо зняття з посади Саакашвілі немає.

"Я не знаю, кого мав на увазі пан Михайло", - сказав він.

Нагадаємо, напередодні Саакашвілі представив схему корупції в Україні, згідно з якою 5 млрд доларів витрачають щорічно на держзакупівлі.

На думку Саакашвілі, учасниками корупційних схем на Об'єднаній гірничо-хімічній компанії є політик і підприємець Давид Жванія, народний депутат від "Народного фронту" Микола Мартиненко, голова "Енергоатому" Юрій Недашковський, а також прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Саакашвілі також заявив про участь у корупційних процесах бізнесменів Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Дмитра Фірташа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram