ГоловнаПолітика

Коломойський підтвердив, що зустрічався з Кернесом у Женеві в лютому 2014 року

Сам Кернес зустріч категорично заперечує

Коломойський підтвердив, що зустрічався з Кернесом у Женеві в лютому 2014 року
Фото: Макс Левин

Бізнесмен Ігор Коломойський підтвердив, що нинішній мер Геннадій Кернес приїжджав до нього в Женеву наприкінці лютого 2014 року під час кривавих подій на Майдані, що категорично спростовує сам Кернес.

В інтерв'ю Соні Кошкіній Коломойський розповів, що переконав Кернеса повернутися до Харкова, чим зашкодив сепаратистським намірам.

"У суботу (22 лютого 2014 року, - ред.) мав відбутися з'їзд у Харкові, за прикладом Сєвєродонецька. Збиралися оголосити якісь задатки нової України, але нічого не вийшло. А 23-го ввечері він був у мене. У нас відбулася довга розмова", - пригадав бізнесмен.

"Говорили про життя: як, що і як далі. Ви зрозумійте, є два Кернеси: Кернес до замаху і після. Сьогодні ми маємо зовсім іншу людину - він заново народився", - додав Коломойський.

При цьому він вважає, що з партією "Відродження", від якої нинішній градоначальник Харкова балотувався в мери, у нього збіглися інтереси.

"Ну, який у Кернеса був вибір? Або "Відродження", або "Опозиційний блок". Але, він вже нутром не сприймав "Опоблок". А з "Відродженням" збігалися інтереси. Кернес таки досить зрозумілий, прозорий, вміє говорити, мислити і робить багато хороших речей", - резюмував Коломойський.

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю: "Ігор Коломойський: «Я не готовий до того, щоб мені сказали правила і я став за ними жити, а Кононенко - ні»"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram