ГоловнаПолітика

ТСК з питань виборів у Кривому Розі не зібрала кворуму

Не прийшли троє членів БПП, представники Радикальної партії й Опоблоку.

ТСК з питань виборів у Кривому Розі не зібрала кворуму
Архив
Фото: www.0564.ua

Засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з виборів мера Кривого Рогу в п'ятницю не відбулося через відсутність кворуму.

"Учора ми обговорили наявні факти порушень, інформацію про перебіг слідства, зрив роботи очищеної від зрадників Криворізької виборчої комісії, сьогодні мали голосувати, але..." - написав у фейсбуці заступник голови комісії Павло Костенко (фракція "Народний фронт").

На засідання о 9:30 прийшли голова комісії - Леонід Ємець (НФ), сам Костенко, Сергій Висоцький (НФ), Ігор Луценко ("Батьківщина"), Юрій Левченко ("Свобода").

Не прийшли Костянтин Усов, Сергій Алексєєв, Олександр Черненко (всі - Блок Петра Порошенка), Олег Купрієнко (Радикальна партія), Євген Рибчинський ("Воля народу"), Андрій Шипко ("Відродження"), Костянтин Павлов (Опозиційний блок).

Наступне засідання призначено на 13:00 суботи.

Нагадаємо, на виборах мера Кривого Рогу виборчком визнав переможцем Юрія Вілкула з результатом 89 209 виборців. Другим став кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог з відривом у 752 голоси. 18 листопада Вілкул навіть заступив на посаду мера. Однак Милобог поразки не визнав, заявив про фальсифікації і звернувся до суду. Його позов про перерахунок голосів на низці дільниць 30 листопада задовольнив апеляційний суд. Перерахунок голосів поки що не почався через різні зволікання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram