ГоловнаПолітика

Депутат Логвинський: Крим став кісткою в горлі для Росії

Нардеп заявив, що РФ витрачає величезні гроші на утримання півострова.

Депутат Логвинський: Крим став кісткою в горлі для Росії
Фото: nfront.org.ua

Щоб утримати анексований Крим Росія вже витратила 200 млрд доларів зі свого резервного фонду, заявив народний депутат з фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський в ефірі телеканалу "1+1".

"Окрім того, Росія має величезні проблеми в Сирії, з Туреччиною, з міжнародною спільнотою, і вона витрачає неймовірні кошти, щоб якось повернутися і видертися наверх, проте все це фарс і театр абсурду. Ми чітко розуміємо, що Росія на шляху міжнародної й економічної ізоляції", - сказав Логвинський.

"Крим став кісткою в горлі для Росії на шляху подальшої агресії", - заявив депутат.

"Якщо ми сьогодні говоримо, що Росія нібито побудувала якийсь енергоміст, то завтра з такими самими успіхами на півострів будуватимуть пенсійний, зарплатний та інші мости. Це все штучно і ґрунтується на вкрадених коштах у ЮКОСу й інших компаній", - наголосив народний депутат.

"Багато міжнародних лідерів, такі як пан Каддафі, вважали, що можуть довічно керувати світом або хоча б своєю державою. Ми знаємо такі конгломерати, як Радянський Союз, який був величезною машиною, і здавалося, що він ніколи не розпадеться. Однак історія показує, що той, хто вважає себе богом і бере відповідальність за долі інших людей, він завжди зазнає належної відповідальності", - резюмував Логвинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram