ГоловнаПолітика

Коломойський підтвердив, що вони з Іванчуком партнери, "але бізнес не працює"

Бізнес помер завдяки Яценюку, каже бізнесмен

Коломойський підтвердив, що вони з Іванчуком партнери, "але бізнес не працює"
Фото: Макс Левин

Бізнесмен Ігор Коломойський підтвердив, що народний депутат Андрій Іванчук є його партнером по бізнесу, проте зараз бізнес не працює.

Про це Коломойський розповів в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"Так, у біоетанолі він (Іванчук - ред.) мій партнер. Тільки тут один нюанс: партнерство є, а бізнесу немає. Бізнес, завдяки Арсенію Петровичу (Яценюку, - ред.), помер.

При цьому Коломойський уточнив що, бізнес про виробництво біоетанолу організували ще у 2012-2013 році, проте Іванчук ніколи бізнесом безпосередньо не займався.

"Займаються бізнесом менеджери. А ми ж говоримо про те, хто є бенефіціарами. Ми ж відкриті люді. Він (Іванчук, -ред.) не є сьогодні вигодонабувачем, тому що цього бізнесу в природі немає. Те, що він сказав, що не має жодних акцій і жодних паперів, він правильно сказав. У нього справді нічого немає, на нього нічого не оформлено. Але це не означає, що він не є моїм партнером. У нас із ним є спільний бізнес, який не працює", - заявив бізнесмен.

"От є підприємство. І є підприємство, в якому я стаю акціонером. А партнером у мене там є Іванчук, але оформлено все на мене. Так, він є моїм партнером і, дійсно, у нас є домовленість", - додав він.

За такою самою схемою, уточнив Коломойський, працює і його спільний бізнес з нардепом Віталієм Хомутинніком.

"З точки зору формальностей, все законно. Ці люди (Іванчук і Хомутиннік, ред.) поважають закон і формально його дотримуються.

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю "Ігор Коломойський: «Я сказав Яценюку, що він підставляється. Але він відповів, що країна ще одних виборів не витримає»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram