ГоловнаПолітика

Порошенко просить Ситника і Холодницького бути гідними своїх посад

Віктор Шокін уперше за місяць з'явився на публіці.

Порошенко просить Ситника і Холодницького бути гідними своїх посад
Фото: facebook.com/petroporoshenko

Президент Петро Порошенко попросив антикорупційного прокурора Назара Холодницького і голову Національного антикорупційного бюро Артема Ситника виправдати очікування суспільства в боротьбі з корупцією.

"Шановний Назаре Івановичу, шановний Артеме Сергійовичу! Із сьогоднішнього дня на вас лягає величезна відповідальність, величезні можливості. І я прошу вас бути гідними і з честю їх виправдати", - сказав президент на церемонії представлення Холодницького як антикорупційного прокурора.

На заході також був генеральний прокурор Віктор Шокін. Він з'явився на публіці вперше за місяць після того, як увечері 2 листопада по вікнах кабінету Шокіна стріляли.

Порошенко у своїй промові також заявив, що з лютого 2015 року завершено судові процеси проти 40 прокурорів-корупційників.

"За 6 попередніх років до суду передано і засуджено за корупційні факти 61 працівника. З лютого місяця тільки цього року передано до суду і завершено судові процеси вже щодо 40 прокурорів", - звернув увагу він.

Нагадаємо, Антикорупційна прокуратура буде працювати у спайці з Національним антикорупційним бюро. Разом вони повинні боротися з корупцією у вищих ешелонах влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram