ГоловнаПолітика

Шокін призначив антикорупційного прокурора

Холодницького призначили керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Шокін призначив антикорупційного прокурора
Фото: Макс Требухов

Генеральний прокурор Віктор Шокін призначив своїм заступником, керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Як повідомляє офіційний сайт ГПУ, сьогодні Шокін розглянув рекомендації конкурсної комісії з відбору двох кандидатів на цю посаду - Максима Грищука і Назара Холодницького.

"Генпрокурор вивчив дані тестування на знання законодавчої бази і загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їхніми особистими справами і провів особисті співбесіди з кожним із них", - наголошено в повідомленні.

У підсумку на посаду заступника генерального прокурора України, керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури призначено Холодницького.

Фото: gp.gov.ua

Холодницький працює в прокуратурі близько 10 років, родом зі Львова. 2014 року після Революції Гідності його перевели в Генпрокуратуру на посаду старшого помічника першого заступника генпрокурора. З 22 грудня 2014 року Холодницький став першим заступником прокурора Криму.

Нагадаємо, Антикорупційна прокуратура працюватиме у спайці з Національним антикорупційним бюро. Разом вони повинні боротися з корупцією у вищих ешелонах влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram