ГоловнаПолітика

"Укроп" і "Свобода" створюють фракцію в парламенті

Коломойський вважає, що у ВР не вистачає патріотичної опозиції

"Укроп" і "Свобода" створюють фракцію в парламенті
Фото: Макс Левин

Бізнесмен Ігор Коломойський підтвердив інформацію про те, що у Верховній Раді представники партії "Свобода" і "Укроп" працюють над створенням спільної фракції.

Про це він розповів в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"Я не є локомотивом цього процесу. Я знаю, що цим займається Корбан, Денисенко, Іллєнко, інші депутати "Свободи"", - заявив Коломойський.

При цьому він вважає "Свободу" серйозною патріотичною організацією, якій торік штучно не дали пройти в парламент "з допомогою Охендовського". 

"Знову мене будуть звинувачувати, що я сприяю чорносотенцям. Але я вважаю, що з моменту того, як вони стали парламентською партією, вони були головним двигуном, який повалив владу Януковича", - зазначив Коломойський.

"У парламенті є "окупаційна" опозиція - це не мій термін, я його запозичив - тому має виникнути патріотична опозиція. На сьогодні всередині БПП є патріотична опозиція. Це ті, хто пройшли за списком, але не згодні з тим, що там відбувається", - додав він.

При цьому бізнесмен не приховує, що часто спілкується з Ігорем Кривецьким ("Пупсом"), який вважається головним спонсором "Свободи".

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю "Ігор Коломойський: «Я сказав Яценюку, що він підставляється. Але він відповів, що країна ще одних виборів не витримає»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram