ГоловнаПолітика

Прихильники Милобога залишаються на першому поверсі мерії Кривого Рогу

Працівників міськвиконкому на роботу пускають

На першому поверсі мерії Кривого Рогу Дніпропетровської області залишаються кілька прихильників кандидата в мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Юрія Милобога.

Фото: http://krlife.com.ua

Як повідомляє місцеве видання "Кривой Рог Life", протестувальники організували роботу приймальні. Триває набір у люстратори, охоронці (громадська варта) і радники громади Кривого Рогу. У холі міськвиконкому присутній нардеп Єгор Соболєв.

Працівникам мерії потрапити на свої робочі місця ніхто не заважає.

На площі біля будівлі мерії тихо і малолюдно. Там залишаються встановлені ще 22 листопада два майданівські намети, у них перебувають близько 6-8 мітингувальників.

Фото: http://krlife.com.ua

Нагадаємо, 29 листопада "народне віче" прихильників Милобога заявило, що встановлює у Кривому Розі пряме народовладдя, і створило "Раду громади". Народні депутати, а за ними і люди зайшли в будівлю мерії і влаштувалися на першому поверсі.

Нагадаємо, на виборах мера Кривого Рогу переміг Юрій Вілкул з результатом 89209 виборців. Другим став кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог з 88457 голосами.

Вілкул заступив на посаду мера 18 листопада. Милобог поразку не визнав, заявив про фальсифікації і звернувся до суду. Його позови, однак, у суді відхилили.

У відповідь прихильники кандидата вже кілька тижнів поспіль збирають численні мітинги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram