ГоловнаПолітика

Явка на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську перевищила 36%, - Опора

Явка нижча, ніж під час всеукраїнських виборів у першому турі, але вища, ніж у другому.

Явка на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську перевищила 36%, - Опора
Фото: EPA/UPG

Громадянська мережа "Опора" і Донецька обласна організація Комітету виборців України оцінюють явку виборців станом на 20:00 на місцевих виборах у Маріуполі в 36,2%, у Красноармійську - 36,4%.

Про це йдеться в повідомленні "Опори".

За даними спостерігачів громадянської мережі "Опора", станом на 20:00 явка виборців у Маріуполі становила 36,2% (похибка 1,18%) відповідно до даних, отриманих спостерігачами "Опори" від дільничних виборчих комісій.

Разом з тим, згідно з даними, отриманими за допомогою ручних лічильників для підрахунку кількості виборців, явка становила 34,7% (похибка - 1,18%).

У Красноармійську станом на 20:00 явка становила 36,4%, похибки немає, оскільки громадські спостерігачі присутні на 100% виборчих дільниць міста.

Явка в Маріуполі та Красноармійську нижча, ніж під час всеукраїнських виборів у першому турі голосування 25 жовтня (46,5%), однак дещо вища від показника повторного голосування 15 листопада (34,0%).

Нагадаємо, кандидат на посаду міського голови Маріуполя Вадим Бойченко набрав 71,7% голосів, Максим Бородін ("Сила людей") - 9,5% голосів на виборах мера Маріуполя за даними exit-poll соціологічної компанії Research & Branding Group.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram