ГоловнаПолітика

У Красноармійську та Маріуполі завершилося голосування на місцевих виборах

Підсумки виборів мерів мають установити до 4 грудня.

У Красноармійську та Маріуполі завершилося голосування на місцевих виборах
Фото: Сергей Нужненко

О 20:00 у Красноармійську та Маріуполі (Донецька область) завершилося голосування на виборах депутатів міських рад і мерів.

Голосування почалося о 8:00, а по його завершенню почався підрахунок голосів.

Підсумки виборів мерів повинні встановити до 4 грудня включно, а виборів депутатів міськрад - до 9 грудня включно.

У Красноармійську, у місті з кількістю виборців менш ніж 90 тис., мером стане той з 20 кандидатів, який отримає найбільшу кількість голосів.

У Маріуполі, місті із населенням понад 90 тис. осіб, виграє той із 22 кандидатів, хто отримає більш ніж 50% голосів, а якщо такого не буде, то в місті призначать другий тур виборів.

Станом на 17:00 маріупольські поліцейські зареєстрували 46 повідомлень про порушення виборчого процесу під час голосування на місцевих виборах, повідомляє прес-служба Маріупольського відділення поліції ГУНП у Донецькій області.

У відомстві запевняють, що на всі заяви та повідомлення про порушення на місце своєчасно прибувають співробітники поліції, фіксують той чи інший факт.

Нагадаємо, в день чергових місцевих виборів 25 жовтня в Красноармійську не відбулося голосування через те, що міська виборча комісія відмовилася передавати бюлетені дільничним комісіям, у Маріуполі - через відмову міськвиборчкому прийняти від підприємства-виробника бюлетені і передати їх на дільниці.

Верховна Рада призначила голосування на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську на 29 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram