ГоловнаПолітика

У поліцію Маріуполя надійшло 21 повідомлення про порушення на виборах

Здебільшого вони вони не належать до компетенції поліції.

У поліцію Маріуполя надійшло 21 повідомлення про порушення на виборах
Фото: 0629.com.ua

Станом на 13:00 з початку голосування в поліцію Маріуполя Донецької області надійшло 21 повідомлення про порушення виборчого процесу, проте більшість з них не належить до компетенції правоохоронців.

Про це заявив начальник Маріупольського відділу поліції Микола Побойний на брифінгу, повідомляє прес-служба поліції.

"Станом на 13:00 в маріупольський відділ поліції надійшло 21 повідомлення, пов'язане з перебігом виборчої кампанії. Здебільшого вони не належать до компетенції поліції", - йдеться в повідомленні.

Так, в Іллічівському районі троє невідомих проводили соціологічне опитування серед громадян, що проголосували, прямо на дільниці. Ще один виклик надійшов з Орджонікідзевського району про те, що на проспекті Перемоги висить банер з агітацією на підтримку одного з кандидатів на посаду міського голови.

За його словами, в місті працюють усі виборчі дільниці, голосування відбувається спокійно, без порушень громадського порядку.

Побойний додав, що біля виборчих дільниць цілодобово чергують співробітники поліції.

Нагадаємо, 29 листопада проводиться голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міської ради та міського голови, а також депутатів Маріупольської міської ради і мера міста. Згідно з інформацією ЦВК, у містах відкрилися всі дільниці, голосування відбувається у штатному режимі.

ЦВК очікує появи попередніх результатів виборів у Маріуполі та Красноармійську до опівночі 30 листопада

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram