ГоловнаПолітика

На виборах у Маріуполі зафіксовано перші порушення

Кандидат у депутати продовжувала агітацію.

На виборах у Маріуполі зафіксовано перші порушення
Фото: "Опора"

У Маріуполі під час проведення виборів на двох дільницях, розташованих в одній будівлі, кандидат у депутати Маріупольської міськради власноруч розвішувала автобіографії.

Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі "Опора", передає її прес-служба.

"Сьогодні, 29 листопада, на ДВК №142416 (за адресою вул. Лавицького, 7) та ДВК №142415, розташованих в одній будівлі, кандидат у депутати Маріупольської міської ради власноруч розвішувала листівки з автобіографією", - йдеться в повідомленні.

Представники однієї з комісій викликали міліцію, зафіксували цей факт і зняли агітацію.

Крім того, на двох дільницях контрольні листи було вкинуто в урни для голосування без печаток.

На дільниці №142406 контрольні листи комісія вкинула в урни без печатки. Ті урни, в які виборці вже встигли опустити свої бюлетені, було опечатано. За рішенням членів комісії, голосування в ці урни більше не проводитиметься. В урни, які на момент виявлення помилки були ще порожніми, комісія опустила новий, правильно заповнений контрольний лист. Голосування на дільниці триває.

На іншій дільниці, №142384, контрольні листи також було вкинуто без печатки, тому голова комісії запанікувала і закрила дільницю, щоб вирішити це питання.

Нагадаємо, в неділю, 29 листопада, місцеві вибори відбуваються в Маріуполі і Красноармійську Донецької області. ЦВК заявляє про своєчасний початок роботи всіх виборчих дільниць у Маріуполі і Красноармійську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram