ГоловнаПолітика

Луганська ВЦА посилила охорону Туки через загрозу його життю

Голові області кілька разів переказували "привіт".

Луганська ВЦА посилила охорону Туки через загрозу його життю
Фото: facebook.com/odalug

Луганська військово-цивільна адміністрація посилила охорону голови області Георгія Туки у зв'язку з можливою загрозою його життю. Про це повідомив сам Тука у фейсбуці.

За його словами, близько місяця тому в його службовому автомобілі раптово відмовили гальма і водієві довелося "гальмувати" в попутну вантажівку. Кілька тижнів тому у вікно одного з кабінетів ВЦА вистрілили зі зброї калібру 9 мм.

Нарешті, два дні тому біля будівлі ВЦА було виявлено предмет, схожий на вибухівку. "Після дослідження фахівці виявили, що це робочий макет. Тобто працюючий механізм з керуванням, тільки ніші для вибухівки виявилися всередині порожніми. Такий собі "привіт", - повідомив Тука.

Нагадаємо, що 30 жовтня в Лисичанську сталася перестрілка, учасником якої був чоловік, який намагався раніше потрапити на прийом до Георгія Туки. Представившись депутатом однієї з обласних рад, ця людина розповіла, що прибула підтримати один з батальйонів, і намагалася пройти в кабінет до Туки.

Наступного дня в місті відбулася перестрілка, в результаті якої одна людина опинилася в лікарні з кульовим пораненням у голову, де померла. Другим учасником події, як виявилося, був той самий громадянин, який напередодні скандалив у приймальні Туки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram