ГоловнаПолітика

Екс-глава наглядової ради "Укрексімбанку" Сотуленко викинувся з вікна

Наближений до Азарова бізнесмен вчинив самогубство

Екс-глава наглядової ради "Укрексімбанку" Сотуленко викинувся з вікна
Игорь Сотуленко
Фото: igor-sotulenko.blogspot.com

Український бізнесмен Ігор Сотуленко, якого пов'язують з бізнес-групою колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова, вчинив самогубство.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Правоохоронці підтвердили, що Сотуленко викинувся з вікна власної квартири в центрі Києва вчора, 25 листопада, близько 7-ї ранку. Він залишив передсмертну записку.

Сотуленко був головою наглядової ради "Укрексімбанку", членом наглядової ради "Ощадбанку", а також володів великою автотрейдінговою компанією.

У вересні 2014 року Печерський суд Києва постановив стягнути з Сотуленка і його компаній ТОВ "Автоінтернешнл Метрополіс" (АІМ), ПАТ "Завод комунального машинобудування" 375 млн грн боргів. Близько року бізнесмен намагався перевести цю справу до суду міжнародної юрисдикції, щоб цю справу розглядали за законодавством Кіпру. Однак, 1 липня 2015 року Верховний Суд України відмовив у задоволенні позову.

Нагадаємо, в лютому при схожих обставинах наклав на себе руки член "Партії регіонів" Михайло Чечетов - він викинувся з 17-го поверху своєї квартири. У квартирі знайшли передсмертну записку.

Ще один соратник Азарова, колишній губернатор Запорізької області Олександр Пеклушенко, у березні застрелився з мисливської рушниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram