ГоловнаПолітика

Касько готовий піти у відставку, але сам заяву не писатиме

Заступник генпрокурора заявив, що все ще курує розслідування резонансних справ

Касько готовий піти у відставку, але сам заяву не писатиме
Виталий Касько
Фото: segodnya.ua

Заступник генерального прокурора Віталій Касько готовий піти у відставку із займаної посади, якщо таке рішення ухвалить генпрокурор.

Про це він заявив у коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, суспільство бачить, які методи застосовуються і хто за цим стоїть", - сказав Касько. Він також зазначив, що ставиться до можливої відставки спокійно.

"Ні, абсолютно за крісло не тримаюся. Я з прокуратури йшов двічі за власним бажанням, і мене просили повернутися... Я готовий був піти ще в липні, проблема з людьми, які займалися справою "діамантових прокурорів", - вони потраплять під роздачу, їх просто знищать", - сказав заступник генпрокурора.

Касько пояснив, що все ще курує розслідування справ щодо колишніх високопоставлених прокурорів.

"Я заручник ситуації - я не можу піти (за власним бажанням, - ред.), сказавши своїм людям "до побачення". Якщо мене звільнить генеральний прокурор - у мене іншого виходу немає, а самому піти - я не зможу це пояснити людям, яким обіцяв, що ми починаємо боротися з корупцією і ми дійдемо до кінця, вони мене не зрозуміють", - підкреслив Касько.

Нагадаємо, раніше нардеп Ігор Луценко попросив генпрокурора Віктора Шокіна перевірити правомірність одержання Каськом службових квартир і ділянки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram