ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся із "Самопоміччю" у зв'язку з виборами в Кривому Розі

Соратники Милобога передали Президенту свої вимоги.

Порошенко зустрівся із "Самопоміччю" у зв'язку з виборами в Кривому Розі
Петр Порошенко
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко в ніч проти вівторка зустрівся з представниками фракції "Самопоміч" у зв'язку із ситуацією з виборами мера Кривого Рогу.

Про це повідомили у фейсбуці нардепи від "Самопомочі" Семен Семенченко і Єгор Соболєв.

"Щойно з колегами по фракції "Самопоміч" закінчили зустріч із Президентом України. Передали йому вимоги мешканців Кривого Рогу як до гаранта Конституції захистити їхнє право вибирати собі владу", - написав Семенченко.

"Найближчі два дні покажуть, хто і як діє, щоб захистити рух Кривого Рогу до свободи і самоврядування", - додав Соболєв.

Інформації про зустріч на сайті Президента немає.

Нагадаємо, на виборах мера Кривого Рогу переміг Юрій Вілкул із результатом 89 209 голосів виборців. Другим став кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог із 88 457 голосами.

Вілкул заступив на посаду мера 18 листопада. Милобог поразки не визнав, заявив про фальсифікації і звернувся до суду. Його позови, однак, у суді відхилили.

У неділю кілька тисяч людей провели в Кривому Розі мітинг на підтримку Милобога. Задля попередження вони на деякий час зайняли приміщення міськради. Акцію оголошено безстроковою, наступний мітинг відбудеться в неділю, 29 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram