ГоловнаПолітика

Мартиненко вважає, що Саакашвілі хоче втекти з Одеси до Києва

Нардеп упевнений в бажанні губернатора стати прем'єром.

Мартиненко вважає, що Саакашвілі хоче втекти з Одеси до Києва
Фото: Макс Левин

"Михайло Саакашвілі перетворився на щось середнє між бароном Мюнхгаузеном і Сергієм Лещенком, регулярно звинувачуючи мене в усіх гріхах. Крім того, за рівнем риторики колишній президент Грузії опустився вже до рівня "продавщиці з Привозу", - так останні заяви голови Одеської ОДА прокоментував народний депутат Микола Мартиненко.

"Очевидно, наступним етапом буде обвинувачення мене в тому, що я таємно видобуваю корисні копалини на Марсі, а бюджету від цього лише збитки... Які юні Шехерезади розповідають на ніч екс-президенту страшні казки про мене? Інтерес з боку одеського губернатора стає вже занадто протиприродним. Можу запевнити пана Саакашвілі, що взаємністю я йому відповісти не можу", - сказав Микола Мартиненко, повідомляє "Громадське" з посиланням на прес-службу.

Він вказав, що рівень підтримки Саакашвілі в Одесі продемонстрував провал його висуванця Боровика на виборах мера. "У Саакашвілі вся влада в області, повний контроль над силовиками - такого немає в жодному іншому регіоні. Але за час його керівництва Одеською областю ми не бачили жодного затримання кримінальних авторитетів або серйозних корупціонерів з числа чиновників ОДА. Відсутність результатів своєї роботи на посту губернатора Саакашвілі знову підміняє епатажними заявами в оточенні осіб з липовими дипломами і гламурних дівчат. Є така грузинська приказка - "не так дощ лив, як грім гримів". Це якраз про Саакашвілі - багато шуму, мало сенсу".

"Можу повторити: Саакашвілі хоче втекти з Одеси до Києва, розраховуючи на посаду глави уряду, як би він це не заперечував. Чим ближче дата звіту Кабміну - тим вище градус його істерик. Тому настільки агресивно він атакує чинного прем'єр-міністра і його однопартійців. Пан Саакашвілі з таким запалом ліпить із себе "великого борця", що вже й посада прем'єра, напевно, здається йому дуже маленькою", - вважає Микола Мартиненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram