ГоловнаПолітика

ЦВК затвердила тексти бюлетенів на виборах у Красноармійську та Маріуполі

На списки виборців виділили 16 тис. гривень.

ЦВК затвердила тексти бюлетенів на виборах у Красноармійську та Маріуполі
Фото: Сергей Нужненко

Центральна виборча комісія затвердила тексти виборчих бюлетенів на виборах депутатів міських рад і мерів Красноармійська та Маріуполя Донецької області 29 листопада.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні Центрвиборчкому.

Крім того, ЦВК створила контрольну комісію з виготовлення бюлетенів на державному підприємстві "Поліграфічний комбінат "Україна".

До складу такої комісії увійшли представники політичних партій, депутатських фракцій, які зареєстровані у Верховній Раді.

Також Центрвиборчком затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим для виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для голосування 29 листопада в Красноармійську та Маріуполі на суму 16 тис. гривень.

Також ЦВК попросила Міністерство внутрішніх справ і Службу безпеки України подбати про безпеку на виборах 29 листопада.

Зокрема комісія просить правоохоронців вжити невідкладних, вичерпних заходів для створення безпечних умов для безперешкодного здійснення членами міських та дільничних виборчих комісій своїх повноважень, а також для забезпечення охорони приміщень, майна комісій, у тому числі охорони виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила голосування на місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську на неділю, 29 листопада 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram