ГоловнаПолітика

Парасюк заявив, що Пісний спровокував його на удар

Депутат поскаржився, що тепер погано почувається в емоційному плані.

Парасюк заявив, що Пісний спровокував його на удар
Фото: www.facebook.com/sasko.laps

Нардеп Володимир Парсюк заявив, що співробітник СБУ Василь Пісний свідомо провокував його на удар.

"Все, що відбулося на засіданні комітету, - це була спрямована провокація. На даний момент Генеральна прокуратура за цими справами, які вже порушено, не може нічого довести. Я сьогодні спілкувався зі своїми адвокатами, які пояснили, що це чистої води маніпуляції, і справи розлетяться на етапі слідства. Пісний, коли отримав від мене удар, він встав і сказав: все, що мені потрібно, я домігся", - сказав він в ефірі 112 каналу.

Парасюк додав, що Пісний навмисне його провокував і торкався болючих тем. "Я це зробив, але в стані великого емоційного збудження, бо він мене спровокував на це. Він зачепив за живе. Його фраза мене просто-напросто вивела. Я не як народний депутат, а як людина відреагував на це", - додав Парасюк.

Нардеп також заявив, що завтра проігнорує повістку Генпрокуратури і не піде на допити, тому що погано почувається в емоційному плані.

Нагадаємо, Парасюк напав на Пісного на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради, розсердившись на слова, що Пісний зробив для Євромайдану більше, ніж Парасюк. Він підійшов до співробітника СБУ зі спини і ногою вдарив його по голові.

Після цього Пісний звернувся із заявою в Генпрокуратуру, за якою було розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Це вже четверта кримінальна справа щодо Парасюка. Три попередні було розпочато за підозрою у викраденні співробітника СБУ у Львівській області, за побиття прокурора на засіданні суду у Геннадія Корбана і за втручання в роботу Печерського суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram