ГоловнаПолітика

Парасюк ногою вдарив по голові заступника начальника управління "К"

Депутат розлютився на СБУшника за "образу честі і гідності".

Нардеп Володимир Парасюк влаштував чергову бійку. Як повідомляє 112 канал, на засіданні Антикорупційного комітету він ударив ногою по голові заступника начальника ГУ з питань боротьби з корупцією та оргзлочинністю СБУ (управління "К") Василя Пісного.

Нардеп розлютився на слова Пісного про те, що він зробив для Євромайдану більше, ніж Парасюк.

"Моя реакція говорить про те, що я не дозволю ображати мою честь і гідність. І не дозволю ображати честь і гідність, такого явища, як Майдан. Я готовий нести відповідальність за вчинок, що я зробив. Я не шкодую про те, що я зробив... І він буде говорити, що зробив щось для Майдану? Він навіть там не був", - заявив Парасюк.

Нагадаємо, що проти Парасюка вже порушили три кримінальні справи: за підозрою у викраденні співробітника СБУ у Львівській області, через побиття прокурора на засіданні суду в Геннадія Корбана і через втручання в роботу Печерського суду.

Парасюк став відомим під час Євромайдану. 21 лютого 2014 року, піднявшись на сцену, Парасюк висунув ультиматум Віктору Януковичу, пригрозивши штурмом Адміністрації президента.

У листопаді 2014 року Парасюка обрали депутатом Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №122 (Львівська область), він отримав підтримку 55,79% виборців.

Він був організатором першої бійки в Раді восьмого скликання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram