ГоловнаПолітика

Іванчук подав до суду на Саакашвілі

Соратник Яценюка впевнений, що одеський губернатор виконує чиєсь замовлення.

Іванчук подав до суду на Саакашвілі
Фото: 24tv.ua

Народний депутат, голова комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук подав до суду на губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Знаєте, коли тебе ображають, перша реакція - по-чоловічому розібратися з проблемою. Зважаючи на статус, становище, я цього собі дозволити не можу. Тому прийняв дуже просте рішення: я подав до суду на пана Саакашвілі. Не може губернатор поєднувати функції генерального прокурора і верховного судді. Дочекаємося рішення суду, і подивлюся тоді, як пан Саакашвілі буде перепрошувати, спростовувати брехню", - сказав Іванчук.

При цьому нардеп вважає, що нападки Саакашвілі - спланована компанія дискредитації його і прем'єра Арсенія Яценюка, соратником якого він є, і він виконує чиєсь замовлення.

"За останні півтора року діяльність прем'єр-міністра зачепила інтереси дуже багатьох. У цих людей є фінансові можливості, медіа-ресурс, і вони мстять!" - зазначив Іванчук про можливі причини інформаційних атак. При цьому він відмовився називати імена людей, які, на його думку, стоять за цим.

"Чому ви не поставите це питання (про те, хто замовник - ред.) Саакашвілі: хто йому замовив обливати брудом особисто мене? Я мав на увазі не наявність у власності журналів-газет, але можливість донести ту чи іншу технологію. Коли той самий Саакашвілі називає мене... У нього немає жодних підстав так говорити. Попри це, він говорить! Навіщо? Тільки для того, щоб дискредитувати!" - резюмував Іванчук.

Подробиці читайте в повному тексті інтерв'ю "Андрій Іванчук: «Порошенко не має претензій до роботи Яценюка. Не мав, не має і, думаю, не матиме»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram