ГоловнаПолітика

СБУ спростувала відставку заступника голови служби Трепака

Заступник Грицака перебуває на лікуванні.

СБУ спростувала відставку заступника голови служби Трепака
Фото: zn.ua

Рапорт про відставку першого заступника голови СБУ Віктора Трепака в управління роботи з особовим складом не надходив, повідомила в п'ятницю прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська.

"У зв'язку з появою непідтвердженої інформації про відставку першого заступника СБУ Віктора Трепака хочу наголосити, що, відповідно до чинного законодавства, рапорт на звільнення першого заступника СБУ має подаватися на голову служби. В управління роботи з особовим складом СБУ рапорт, про який йдеться в ЗМІ, не надходив. Єдине, що можу сказати, Трепак зараз перебуває на лікуванні", - написала вона у фейсбуці.

Нагадаємо, в четвер ввечері з'явилася інформація, що Трепак, який очолює антикорупційний напрямок СБУ, подав у відставку. Нібито він поскаржився президентові Петру Порошенку, що не може боротися з корупцією в умовах, коли Віктор Шокін займає посаду генпрокурора.

Варто зазначити, що в четвер Верховна Рада створила Державне бюро розслідувань, яке з весни перебере на себе значну частину повноважень Генпрокуратури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram