ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Сьогодні відбудеться година запитань до уряду

Сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект №2279 про заборону на надання в користування земельних ділянок державної та комунальної власності без проведення конкурсних торгів (аукціонів).

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Традиційно для п'ятниці засідання почнеться з години запитань до уряду, після чого депутатам запропонують розглянути два проекти постанови про проведення парламентських слухань і два - про рекомендації з уже проведених слухань, а далі головуючий на засіданні зачитає депутатські запити.

Після цього до порядку включено законопроекти №2772 про дозвіл органам місцевого самоврядування встановлювати розмір плати за наднормативні скиди стічних вод, №2023 про виконання Конвенції про охорону дикої флори і фауни та №2604 про імплементацію європейських екологічних норм в охороні середовища рідкісних видів тварин і рослин.

Також у порядку денному - законопроекти №1211 про позбавлення державних нагород, №1451 про скорочення переліку держнагород, №1774 про правонаступництво відзначених держнагородами іноземних держав трудових колективів, №1421 про надання іноземцям та особам без громадянства права на присвоєння звання Герой України, №1297 про припинення громадянства тим, хто скоїв злочини проти основ національної безпеки, і №1385 про посилення захисту прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, 12 листопада Рада з п'ятої спроби ухвалила антидискримінаційну поправку (за ознакою сексуальної орієнтації та гендерної приналежності) в Трудовий кодекс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram