ГоловнаПолітика

У Житомирській облраді створено "ширку", - нардеп

Анжеліку Лабунську обирали головою ради голосами "Батьківщини" й Опоблоку

У Житомирській облраді створено "ширку", - нардеп
Борислав Розенблат
Фото: solydarnist.org

У Житомирській обласній раді створено широку коаліцію "Батьківщини" та Партії регіонів-"Опоблоку".

Про це заявив народний депутат від Житомира Борислав Розенблат, коментуючи обрання головою облради Анжеліки Лабунської завдяки об'єднанню ВО "Батьківщина" й Опозиційного блоку.

"Сьогодні відбулася дуже жахлива подія у стінах обласної ради. Я привітав Анжеліку Лабунську з обранням головою облради, а також привітав створення широкої політичної коаліції між "Батьківщиною" та Партією регіонів (Опозиційним блоком). Така коаліція уже створювалася у 2009 році і в народі називалася "ширка", але, на жаль, у наших людей коротка пам'ять", - зазначив депутат.

Розенблат також заявив, що його політична сила - "Блок Петра Порошенка - Солідарність" не працюватиме разом із "широкою коаліцією" в обласній раді.

У четвер, 12 листопада, на установчій сесії Житомирської обласної ради сьомого скликання депутати обрали головою ради Анжеліку Лабунську (фракція ВО "Батьківщина"): за неї проголосували 33 депутати - мінімальна кількість голосів, необхідних для обрання.

Анжеліка Лабунська - народний депутат України V, VI, VII скликань. У 2012 році обиралася в одномандатному виборчому окрузі №63 (Житомирська область). У жовтні 2014 року на позачергових виборах до Верховної Ради України знову балотувалася в окрузі №63. Посіла третє місце. З вересня 2015 року очолює Житомирську обласну організацію партії "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram