ГоловнаПолітика

Жебрівський вважає головним ризиком виборів у Маріуполі підкуп виборців

За інформацією губернатора, деякі політичні сили вже формують мережі підкупу.

Жебрівський вважає головним ризиком виборів у Маріуполі підкуп виборців
Фото: facebook.com/president.gov.ua

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський назвав підкуп виборців одним із ризиків проведення виборів у містах Маріуполь та Красноармійськ Донецької області 29 листопада.

Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

"За інформацією, яка надходить до мене, деякі політичні сили вже формують мережі підкупу. Виборцям обіцяють грошову винагороду за їх голос, а також за тих, кого вони приведуть на виборчу дільницю. Такий собі мережевий маркетинг в дії. Обласна влада працює спільно з правоохоронними органами, щоб виключити такі порушення", - підкреслив голова Донецької ОДА.

Він зазначив, що сьогодні жителі Маріуполя та Красноармійська налаштовані на вибори.

"Склад територіальних виборчих комісій змінився в обох містах. Робота йде важко, але розпочали. Люди хочуть обрати місцеву раду, і вони мають на це право", - підкреслив Жебрівський.

Очільник області запевнив, що правоохоронців, військових та сили Нацгвардії буде приведено в повну готовність, щоб вибори відбулися з дотриманням громадського порядку і без зовнішнього втручання в процес.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила голосування на місцевих виборах у Маріуполі і Красноармійську Донецькій області на неділю, 29 листопада 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram