ГоловнаПолітика

Мартиненко заявив, що проти нього відпрацьовують політичне замовлення

Нардеп втомився від щоденних звинувачень у корупції.

Мартиненко заявив, що проти нього відпрацьовують політичне замовлення
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Микола Мартиненко вважає, що інформаційні атаки на нього з боку інтернет-видання "Українська правда" є політичним замовленням.

Про це пише "Цензор" із посиланням на прес-службу депутата.

"Журналістику з її етичними принципами на "УП" замінили політичні технології з їхнім цинізмом і безпринципністю. Платні замовні матеріали, маніпуляції інформацією, ігнорування альтернативної думки - всі ці ганебні речі редакція "УП" поставила на потік у щоденному режимі", - підкреслив депутат.

"Щоденні істерики "Мартиненко-корупціонер" будуються за простою схемою: береться якийсь негатив - і потім до нього ліпиться моє ім'я. Візьмімо для прикладу публікації 9 і 10 листопада ц.р. за підписом головного редактора видання Севгіль Мусаєвої, в яких містяться звинувачення на мою адресу. Називаються якісь прізвища людей і назви фірм, про існування яких я навіть не підозрював - і до цього штучно чіпляється моє ім'я. З таким самим успіхом замість якихось австрійських і казахських фірм можна було назвати австралійські або гренландські". "Зверніть увагу, якими словосполученнями позначають у статтях так звані "джерела інформації": "одностайно стверджують", "як відомо, компанія входила у сферу інтересів", "наші співрозмовники стверджують", - зазначає депутат.

"Сама Мусаєва визнає: "Звичайно, ці докази можуть видатися недостатніми". Але насправді жодних доказів немає взагалі. І бути не може, тому що їх не існує. Усі ці звинувачення відверто штучні і необґрунтовані, тоді як мої спростування ігнорують", - наголосив Микола Мартиненко.

"Така маніакальність щодо мене з боку колись шанованого сайту пояснюється відпрацюванням політичного замовлення. Як голова парламентського комітету з ПЕК я заважаю реалізації корупційних схем олігархів в енергетиці", - сказав Микола Мартиненко. За його словами, "потім негатив про мене намагаються поширювати в інших ЗМІ. А ціна тільки однієї такої "розгонки" вимірюється сотнями тисяч доларів. Але рано чи пізно все таємне про замовників і виконавців цієї медіа-кампанії стане явним".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram