ГоловнаПолітика

ДніпрОДА щотижня даватиме брифінги з публічним звітом

Голова області впроваджує нову форму спілкування з жителями регіону.

ДніпрОДА щотижня даватиме брифінги з публічним звітом
Фото: dyvys.in

Дніпропетровська обласна держадміністрація почала публічно звітувати про свою роботу, досягнення і проблеми на щотижневих брифінгах.

Про це повідомила прес-служба ОДА з посиланням на свого голову Валентина Резніченка.

"Відкритість, ефективний діалог влади і людей - основа політики Президента України Петра Порошенка. Кожен житель Дніпропетровщини має право знати, що щодня робить влада, як планує розвивати регіон, на що витрачає бюджетні кошти. Для цього ми ініціюємо ще одну форму спілкування - публічний звіт", - зазначив він.

Перший публічний звіт пройшов у Дніпропетровській ОДА в понеділок. На ньому обговорювали роботу над упровадженням електронних послуг, видачу землі бійцям АТО, підготовку до зими, розморожування довгобудів і будівництво метро. Черговий підсумковий брифінг відбудеться наступного понеділка.

Облдержадміністрація звітуватиме про свою роботу під прицілом камер щотижня - на початку кожного тижня підбиватимуть підсумки попереднього і розповідатимуть про плани на прийдешній. Он-лайн трансляція брифінгів буде вестися на сайті ОДА. Крім того, відповіді на запитання мешканців цього самого дня будуть з'являтися в ефірі одного з місцевих каналів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram