ГоловнаПолітика

ГПУ оскаржила домашній арешт Корбана

Сторона звинувачення наполягає на арешті

ГПУ оскаржила домашній арешт Корбана
Фото: Макс Требухов

Генеральна прокуратура оскаржила рішення Печерського районного суду Києва суду про застосування до лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

"Цей запобіжний захід не відповідає заявленим ризикам і не зможе не забезпечити належну процесуальну поведінку підозрюваного, враховуючи, що проти  Корбана здійснюється досудове розслідування у скоєнні низки тяжких злочинів, у тому числі вчинених у складі організованої злочинної групи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 31 жовтня правоохоронці затримали Корбана за підозрою у створенні організованої злочинної групи, розкраданні коштів, викраденні людини і викраденні автомобіля. 2 листопада суд у Чернігові почав обирати йому запобіжний захід, але 3 листопада правоохоронці повторно затримали і відвезли підсудного до Києва для пред'явлення йому нової підозри в перешкоджанні виборчому процесу.

6 листопада суд помістив Корбана під домашній арешт і зобов'язав його носити електронний браслет спостереження до 1 січня 2016 року. Генпрокуратура наполягала на арешті підозрюваного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram