ГоловнаПолітика

"1+1" зняв з ефіру випуск "Вечірнього кварталу"

Концерт записувався ще до затримання

"1+1" зняв з ефіру випуск "Вечірнього кварталу"

Ефір нового випуску "Вечірнього Кварталу", який був запланований на 21:15 7 листопада, скасували чеоез причини, які не залежать від студії "Квартал 95", йдеться в заяві останньої.

"За кілька годин до ефіру телеканал "1+1" повідомив керівництво студії, що новий випуск проекту знято з програмної сітки, не пояснюючи причин цього рішення... Рішення про скасування концерту "Вечірній Квартал" порушує умови співпраці студії "Квартал 95" і каналу "1+1", є неприпустимим і порушує принципи свободи слова, обмежуючи права телеглядачів на доступ до телевізійного контенту", - заявляє студія"Квартал 95".

Там уточнили, що запис концерту відбувся 25 жовтня. Геннадія Корбана, соратника власника телеканалу "1+1" Ігоря Коломойського, затримали 31 жовтня.

Телеканал "1+1" відповів на заяву студії "Квартал 95" так:

"Під час програмування поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми "Вечірній Квартал" будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерів, як тільки ситуація стала для нас очевидною. Хочемо запевнити наших глядачів і шанувальників "Студії Квартал 95", що причин для занепокоєння немає, вже 16 листопада в ефір вийде новий комедійний серіал виробництва студії "Слуга народу", а в грудні будуть показані нові випуски "Вечірнього Кварталу", - повідомив телеканал.

Увечері у суботу замість нового концерту "1+1" транслював випуск "Вечірнього Кварталу" дворічної давнини.

Нагадаємо, 18 вересня телеканал "1+1" зняв з ефіру ток-шоу "Шустер LIVE", щоб "не нагнітати суспільство". Савік Шустер заявив, що шоу зняли за вказівкою Адміністрації президента. У самій АП це заперечують.

"Шустер LIVE" відтоді на "1+1" не з'являлося, незважаючи на контракт з каналом.

Після загострення відносин між Коломойським і президентом Петром Порошенком "Вечірній квартал" дозволяв собі різкі випади на адресу влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram