ГоловнаПолітика

З'явилося відео конфлікту Тетерука і Кужель з камер спостереження

Момент удару на запис не потрапив

Депутат Верховної Ради Антон Геращенко виклав в Мережу відео конфлікту Андрія Тетерука й Олександри Кужель з камер спостереження.

На одному видно, як депутати фракції "Батьківщина" й Олександра Кужель в тому числі виходять з приймальні спікера Володимира Гройсмана і йдуть по коридору, після чого Кужель раптом повертається.

На іншому відео - частина вже розпочатої сутички і подальші дії депутатів "Батьківщини" щодо Андрія Тетерука. Там же видно, що голова у Кужель не розбита.

"У мене після спілкування з обома сторонами конфлікту не залишається сумнівів, що причиною конфлікту були неприязні стосунки і словесні образи на адресу один одного, після чого почалася сутичка із застосуванням фізичної сили", - прокоментував конфлікт Геращенко у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, в четвер після засідання Верховної Ради Тетерук і Кужель посварилися з якоїсь причини, що призвело до бійки, під час якої Кужель отримала пляшкою по голові. На засідання парламенту в п'ятницю вона вже не прийшла. За версією "Батьківщини", у Кужель струс мозку.

Фракція Кужель зажадала від Тетерука скласти мандат і відмовилася брати участь у засіданнях доти.

При цьому сам Тетерук розлучатися з мандатом не збирається. При цьому він зазначив, що якщо Кужель вважає, що в його діях є злочин, то він готовий до голосування про зняття депутатської недоторканності для проведення всіх необхідних процедур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram