ГоловнаПолітика

Вілкула і Новинського допитали

У рамках якої справи допитали Вілкула, невідомо.

Вілкула і Новинського допитали
Александр Вилкул
Фото: facebook.com/OleksandrVilkul

Генеральна прокуратура в четвер допитала нардепа від "Опозиційного блоку" Олександра Віклкула, а МВС - його колегу у фракції Вадима Новинського. Вілкул у своєму фейсбуці повідомив, що дав свідчення в ГПУ як свідок.

У коментарі "Українській правді" він повідомив, що кримінальне провадження, в рамках розслідування якого його допитали, не пов'язане з подіями на Майдані. Чого саме стосувався допит, Вілкул відповідати відмовився, пославшись на таємницю слідства.

Новинський після допиту в МВС повідомив журналістам, що його допитали в рамках розслідування корпоративного конфлікту навколо мережі супермаркетів "Амстор", акціонером якої він є.

Нагадаємо, вчора ГПУ допитала депутата Верховної Ради від фракції "Опозиційний блок" Наталію Королевську. Слідчий запитував про її можливу причетність до діяльності якоїсь компанії, про назву якої Королевська відмовилася говорити.

У понеділок вранці слідчі принесли на погоджувальну раду повістку Новинському, Вілкулу та Королевській. Втім, там вручити повістки депутатам не вдалося - у погоджувальній раді вони участі не брали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram