ГоловнаПолітика

Нардепи влаштували бійку в Печерському суді

Парасюк кілька разів ударив прокурора у справі Корбана

Народні депутати Володимир Парасюк, Андрій Денисенко, Ігор Луценко, Андрій Лозовий влаштували бійку в Печерському районному суді після засідання щодо скарги на затримання Геннадія Корбана.

Під час розгляду справи один із прокурорів Олександр Голінченко відправив СМС своїм колегам, яке захисту здалося незаконним.

Фото: facebook.com/EuroMaydan

Після того, як суддя закрила засідання, вони відмовилися випускати прокурора із залу і влаштували бійку. Прокурор у коментарі журналістам заявив, що Володимир Парасюк ударив його в обличчя і душив.

Визволяти прокурора прийшли силовики, яким ледве вдалося витягнути його із залу і будівлі суду. Під час цього Парасюк знову як мінімум раз ударив того в обличчя.

Нагадаємо, що Корбана затримали ще в суботу, але досі не заарештували. Вранці у вівторок у зв'язку із закінченням терміну затримання Корбана мали звільнити в залі Новозаводського суду Чернігова. Однак цього не сталося: його вивезли з суду і відправили до Києва для проведення слідчих дій у рамках нового кримінального провадження.

Нова справа дозволила залишити Корбана під вартою. У середу в Печерському суді розглядалася скарга на повторне затримання Корбана. Суддя Світлана Бабенко вирішила відкласти розгляд і розпорядилася доставити Корбана в суд завтра. Сьогодні підозрюваного в суді не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram