ГоловнаПолітика

Шокін відклав звіт у Раді через день народження

Генпрокурор, можливо, доповість про справу Корбана в п'ятницю.

Шокін відклав звіт у Раді через день народження
Фото: Вадим Крутивус

Генеральний прокурор Віктор Шокін не прийде до парламенту в четвер зі звітом про справу Геннадія Корбана у зв'язку з днем народження, який він святкує сьогодні. Про це заявив журналістам заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"У Шокіна сьогодні день народження. Наскільки мені відомо, у нього буде коротка відпустка", - сказав Кононенко.

Реагуючи на зауваження журналістів, що спікер парламенту Володимир Гройсман просив керівників СБУ та ГПУ надати інформацію про події в Дніпропетровську цього тижня, Кононенко зазначив, що, за традицією, запрошені до парламенту виступають у п'ятницю. "Якщо буде таке рішення - можливо, у п'ятницю буде звіт Шокіна", - зазначив він.

Учора Кононенко говорив, що виступ Шокіна заплановано на четвер. "Можливо - в четвер. Ви ж бачите, що генпрокурор зараз зайнятий своїми безпосередніми обов'язками. Але якщо буде бажання Верховної Ради його почути, я думаю, проблем з цим не буде", - говорив він журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Увечері в понеділок по вікну кабінету Шокіна невідомий стрілець випустив три кулі. Заступник Шокіна Анатолій Матіос заявив, що це був замах на генпрокурора.

Сьогодні генеральному прокурору виповнилося 63 роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram