ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

У порядку денному - переважно питання ратифікацій.

Верховна Рада на пленарному засіданні в середу розгляне законопроект №0068 про ратифікацію угоди зі США про авіаперевезення, підписаної у Вашингтоні 14 липня.

Також парламент має намір розглянути ратифікацію угод про повітряне сполучення із Чорногорією та з Об'єднаними Арабськими Еміратами (законопроекти №0064 і 0065).

Крім того, депутати планують розглянути законопроекти про ратифікацію угод із Кіпром про морське торговельне судноплавство (№0063) і з Чехією про уникнення подвійного оподаткування (№0066), протоколу про вилучення окремих товарів з режиму вільної торгівлі з Таджикистаном (№0059) і зміни до Марракешської угоди про створення Світової організації торгівлі (№0069).

Також на засіданні 4 листопада Рада має намір розглянути законопроекти №2334а про створення державного підприємства "Іномовна телерадіокомпанія "Ukraine Tomorrow" і №2493а про визнання геноцидом депортацію кримськотатарського народу 1944 року, а також звіт тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області (проект постанови №3135).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram