ГоловнаПолітика

Нові прикордонники взялися до праці в аеропортах "Жуляни" і "Гостомель"

Першими прикордонний пройшли пасажири рейсу на Дубай

Нові прикордонники взялися до праці в аеропортах "Жуляни" і "Гостомель"
Фото: facebook.com/oleh.slobodyan

156 нових прикордонників - учасників пілотного проекту "Нове обличчя кордону" - розпочали службу в аеропортах "Київ" (Жуляни) і "Гостомель".

Про це повідомляє офіційний сайт Кабміну.

"Зміна прикордонних нарядів отримала наказ на охорону державного кордону і взялася до виконання обов'язків. Першими до прикордонників підійшли пасажири рейсу на Дубай", - наголошено в повідомленні.

Голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко поцікавився в декількох пасажирів на лінії контролю, чи задоволені вони роботою нових прикордонників і чи вважають позитивними ті зміни, які відбуваються у відомстві, на що, як повідомляють, пасажири дали позитивні відгуки і позитивні оцінки.

Нагадаємо, з 1 серпня Держприкордонслужба розпочала пілотний проект реформи особового складу за прикладом патрульної поліції. На період участі в конкурсі учасники проекту будуть забезпечені гуртожитками. Далі, протягом служби, вони зможуть винаймати житло за державні кошти або отримати службову квартиру чи кімнату. Інспекторський склад також буде забезпечено новою формою. За результатами проекту реформу поширять спочатку на інші підрозділи ОКПП "Київ", а потім - усього відомства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram