ГоловнаПолітика

Корбана доправили в Новозаводський суд Чернігова

Суддя обіцяє, що суд буде відкритим і всі охочі зможуть побувати на ньому

Корбана доправили в Новозаводський суд Чернігова
Фото: dnepr.comments.ua

Співробітники правоохоронних органів доправили в районний суд Чернігова бізнесмена і кандидата в мери Києва від партії УКРОП Геннадія Корбана, затриманого в суботу, 31 жовтня.

Як повідомляє прес-служба партії "УКРОП", на сьогоднішньому засіданні мають обрати запобіжний захід для Корбана.

"Про це побічно свідчить наявність великої кількості правоохоронців, які прибувають до суду", - наголошують у повідомленні.

Біля суду зібралися представники місцевої організації УКРОПу, активісти, представники ЗМІ. Голова Новоазовського суду Михайло Мурашко запевнив, що якщо судовий процес усе ж таки відбудеться в цьому суді, то він буде відкритим і всі охочі зможуть побувати на ньому. При цьому час і місце його проведення офіційно не повідомляється ні громадськості, ні адвокатам самого Корбана.

Очевидцям удалося зафіксувати кортеж, який рухався дорогою з Києва до Чернігова, в одному з автомобілів якого, ймовірно, може перебувати Корбан.

Фото: ukrop.com.ua

Нагадаємо, Корбана затримали в суботу, 31 жовтня. Його підозрюють у створенні організованого злочинного угруповання, в розкраданні коштів в особливо великих розмірах, викраденні людей і викраденні автомобіля. Генпрокуратура має намір просити суд заарештувати Корбана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram